#LobangINFO

Celavive Skin Care

Hai hai hai korang!!!!

Korang mesti dah bosankan nak beli and cuba skincare?? Yela, korang mesti nak cari skincare yang boleh hydrate kulit tapi dalam masa yang sama nak kawal pengeluaran minyak yang berlebihan, dan tak nak kulit kering kan??

Susahkan nak cari yang offer semua tue dalam satu produk skincare??

Tapi,nie min nak cerita and share dengan korang sekali taw, Celavive Skincare nie bukan calang-calang skincare,sebab sambil menjaga kulit,ia jugak dapat mengekalkan kelembapan kulit tapi dalam masa yang sama minyak berlebihan pada kulit juga dapat diatasi dan gerenti kulit korang tak akan kering jugak!!!

Haaa bestkan dengar?? Confirm korang boleh jimat banyak taw!!! Sebab dalam satu Celavive skincare nie,korang dapat jaga semua keperluan kulit korang taw!!!

Yang paling best, bahan yang digunakan dalam Celavive skincare nie memang sangat bagus and bebas barang merbahaya taw!!!!

Keunikkan Celavive:
X Alcohol
X Parabens
X Logam berat
X Pigment Kimia
√ Wangian semula jadi dari bahan tumbuhan dalamnya
√ Teknologi Intelligence yang menggunakan kombinasi nutrients tertentu untuk membangunkan pembaharuan semula jadi sel-sel kita, untuk mengaktifkan fungsi kecantikkan kulit kita.
√ sesuai untuk setiap individu, menyelesaikan masalah kulit dari asas.
*Fungsi-fungsi inilah yang menjadikan Celavive melebihi daripada sebarang aturan penjagaan kulit traditional.

 

Haa macam mana?? Min nak pesan sesuatu, kita nak menjaga kulit biar dari yang asli dan tiada sumber merbahaya yang digunakan,sebab kita nak hasil untuk jangka panjang taw!!!

Jom rasai sendiri keanjalan,kelembapan dan ke flawlessan kulit dengan Celavive skincare nie!!!

Jom whatsapp/ view fb Celavive skincare untuk sebarang pertanyaan!!!

Min gerenti korang akan puas hati dan taubat nak cuba yang lain!!!

Untuk Whatsapp,klik link nie taw!!!
Klik Sini

Untuk sebarang pertanyaan melalui Fb, klik link :
Klik Sini